Leštička se sterilizací příborů Jet EVO

výrobce:TAMAI GIOVANNI & C. s.n.c.
katalogové číslo:8640299
EAN:
dostupnost: Na objednávku (expedice do 30 dnů)
cena bez DPH:130 833 CZK

158 308 CZK

Plně automatická leštička příborů TAMAI JET EVO  Nová řada automatických leštiček příborů

TAMAI EVOLUTION využívající technologii ACTIVE CONTROL, která umožňuje jednoduše a intuitivně sledovat provozní fáze leštičky příborů přímo z ovládacího panelu. Nový přehledný elektronický ovládací panel je vybaven LCD displejem, který zobrazuje různé provozní fáze během provozního cyklu (např.fázi předehřevu, připravení k provozu, režim STAND-BY, nebo potřebu vyměnit kukuřičný leštící a sušící kukuřičnou náplň). Díky těmto inovacím a již prokázanému vynikajícímu výkonu jsou naše stroje ještě konkurenceschopnější a všestrannější.  Výkon modelu TAMAI JET EVO je cca 5 až 6 000 kusů příborů za hodinu. Uvedený model je doporučen pro provozy s kapacitou do 250 míst.

Náplň : 4 kg kukuřičné drtě 

Automatická leštička příborů JET EVO druhý nejvýkonnější model z nabídky firmy TAMAI, je v pojízdném celonerezovém provedení (AISI 304) určen pro střední a větší gastronomické provozy. Zařízení je tepelně a zvukově izolováno (opláštění pohlcující zvuk), tím přináší výraznou úsporu energie a zejména snížení hladiny hluku v provozovně. Je vybaveno novou elektronickou deskou EVO, která obsluhu snadno naviguje při ovládání stroje.

Snadná obsluha:
příbory se umístí do plnícího otvoru v horní části zařízení, následně se samovolně posunou skluzavkou do nerezového vibračního tunelu s leštící náplní (sušená kukuřičná drť), vybaveným výkonným ventilovaným ohřevem (sušení a sterilizace) a vibračním motorem (leštění a posun příborů).

Každý kus je perfektně vyleštěný:
vysoká teplota udržuje kukuřičné granule stále suché, neporušené a připravené k leštění dalších a dalších kusů příborů. Příbory jsou automaticky vibračním leštícím procesem dopraveny do výstupního otvoru v pravé části čelního panelu, odkud samovolně vypadávají do přiložené přepravky uložená na podstavci, nebo vozíku (příplatková výbava).

GARANTOVANÁ TEPLOTA = STÁLÁ KVALITA SUŠENÍ
Příbory vkládané do zařízení jsou vlhké a chladné, je proto velice důležité udržovat kukuřičnou drť ve stabilně vysoké teplotě ze tří důvodů: STÁLÉ VÝSLEDKY, DEZINFEKCE a snížení VLHKOSTI  STÁLÉ VÝSLEDKY: Sušicí médium je KUKUŘIČNÁ DRŤ, která se vyznačuje vysokou měrou absorpce vlhkosti a schopností leštit; vysoká teplota zajistí, že kukuřičná drť ani uprostřed lešticího procesu nevychladne a nenabobtná vodou, proto poskytne ty nejlepší výsledky při vysokém výkonu.

https://www.gastrosance.cz/