počet produktů: 0
cena: 0 CZK
kontaktní formulář
chci zaslat dotaz
možnosti plateb
počítadlo přístupů
celkem: 1801091

www.gastroshopping.cz

Cena dopravy - 180Kč s DPH

Jeden kus = jedna zásilka
Max. hmotnost zásilky 31,5 kg
Zásilka nemůže být na paletě!
Maximální šířka = 80 cm
Maximální výška = 60 cm
Maximální délka = 200 cm

 Cena dopravy - 130Kč s DPH

   Jeden kus = jedna zásilka

   Max. hmotnost zásilky: 15 kg

   Max.: 80 cm x 60 cm x 42 cm

 Cena dopravy do 100Kg - 605Kč

Cena dopravy do 200Kg - 1.210Kč

  Ostatní, dle váhy a vzdálenosti,

   cenu zasíláme k odsouhlasení.



produkty v akci
NORDline BAR 386 HG křídlové dveře
původní cena: 23 083 CZK
15 207 CZK bez DPH
NORDline DA 270 lednice na zrání masa
původní cena: 72 150 CZK
49 114 CZK bez DPH
Tefcold CEV 425-I black
původní cena: 17 167 CZK
12 408 CZK bez DPH

NORDline DA 270 lednice na zrání masa

NORDline DA 270 lednice na zrání masa
Sleva
0% (0 hodnocení)
katalogové číslo: DA270
EAN: 8595560717892
doprava zdarma
cena bez DPH:49 114 CZK
cena vč. DPH:59 427 CZK
původní cena:72 150 CZK
sleva:12 723 CZK (17.63%)
Skladem v expedičním skladu, expedice do 24 hodin
49 114 CZK bez DPH
vložit do košíku
ks
popis
obrázky
parametry
soubory a odkazy
diskuze

Lednice DRY AGE Vám zajistí zrání masa do té nejvyšší kvality. Je vhodná do restauračních provozů, do řeznictví ale i pro domácí použití. Pokovené Low-E sklo poskytuje nejvyšší úroveň tepelně-izolačního výkonu lednice.

Vlastnosti:

  • ventilované chlazení
  • černé opláštění
  • automatické odtávání
  • digitální termostat
  • volně stojící
  • vlhkost vzduchu 60 - 90 %
  • dveře z nerezové oceli s dvouvrstvým Low-E sklem
  • nutnost připojení k přívodu vody
  • invertorový kompresor
  • 3 roštové police
  • nerezová rukojeť
  • závěs se třemi háky
  • dotykový ovladač
  • LED displej
  • účinný dezinfekční systém UVC
  • LED osvětlení
  • napětí 230 V / 50 Hz

Doporučení:

  • nastavení teploty (2 °C) a vlhkosti (80 %) pro zajištění dokonalého suchého zrání hovězího a vepřového masa
  • maso na suché zrání musí být čerstvé (ideálně do 5 dní od porážky zvířete)
  • lze použít i maso zrající ve vakuu, maximálně však po dobu 14 dnů (odstraňte prosím vakuovou fólii)
  • pro nejlepší suché zrání hovězího masa použijte maso z mladé krávy s běžnou tukovou vrstvou, dobře prorostlé
  • možnosti zrání: zadní hovězí lze zavěsit na hák do lednice nebo položit jednotlivé řezy na police
  • v případě zrání jednotlivých řezů na policích věnujte pozornost ochranné vrstvě tuku, která brání ztrátám (ideální velikost řezu je asi 2–4 kg)
  • doporučujeme nechat maso zrát na kosti
  • při každém kontaktu s masem používejte ochranné rukavice, nikdy se nedotýkejte masa holou rukou bez rukavic
  • nejlepší doba zrání je 25–28 dní, ale je možno nechat maso zrát i déle než 4 týdny

 

Pro lepší regulaci vlhkosti uvnitř lednice a intenzivnější chuť masa doporučujeme zakoupit himalájskou solnou desku (není součástí)

V případě zakoupení solné desky:

  • rozbalte solné desky a sejměte fólii
  • položte solné desky na nerezový plech a vložte plech doprostřed lednice
  • každé 2–3 dny kontrolujte, zda je na deskách voda, pokud ano, odstraňte ji
NORDline DA 270 lednice na zrání masa
Příkon170 W
Hloubka71 cm
Šířka59,5 cm
Výška127 cm
Typ chladivaR600a
CO2 ekv. chlad.0,0002 t
Množství chladiva0,05 kg
Čistý objem270 l
Váha68 kg
Provozní teplota 0 - 25 °C
Záruka12 měsíců
Diskuze je prázdná.
přidat příspěvek do diskuze
X

Tento e-shop využívá cookies a bez jejich použití není schopen fungovat. Nesouhlasím s použitím cookies na tomto e-shopu (zobrazí se prázdná stránka).