Šokové zchlazovače / zmrazovače slouží výborně pro zefektivnění výrobního procesu stravovacích provozů, kdy vyrobená jídla lze šokově zchladit nebo zmrazit, a uchovat je tak pro pozdější výdej. Šokové zchlazování probíhá podle předem stanovené zchlazovací křivky, aby při procesu byl maximálně potlačen výskyt a množení mikroorganismů. Zařízení se dodává s přednastavenými speciálními cykly pro ryby, ztužování zmrzliny, sušení a také pro rozmrazování.Přes port USB je možné nahrát vlastní receptury nebo stáhnout data pro účely HACCP.
BLCA-X je dodáván s novým snadno použitelným ovladačem s dotykovou obrazovkou. Zde si můžete vybrat jeden z přednastavených programů, nebo si můžete vytvořit a uložit vlastní programy.
BLCA-X je vhodný pro gastronádoby 1/1 a nádoby euronorm (nejsou součástí dodávky).
ovladač s dotykovou obrazovkou, programovatelný termostat, export dat v souladu s HACCP, nahrávání nebo stahování dat přes USB, zásuvy pro gastronádoby GN1/1 a euronorm 600 x 400, nerezová ocel, vpichová sonda součástí balení, samozavírací dveře, lze měnit otevírání, nastavitelné nohy, (chlazení +70 °C až +3 °C) 55 kg za 90 min, (mrazení +70 °C až -18 °C) 38 kg za 240 min, napětí / Frekvence: 380-400/50 V/Hz
Diskuze je prázdná.
přidat příspěvek do diskuze