PACOJET 4 od švýcarského výrobce PACOJET
International AG.
- stolní zařízení pro zpracování čerstvých hluboko
zmražených potravin s vyloučením doby nutné k jejich rozmrazení při
zachování čerstvé vůně, přírodní barvy a nutričních
hodnot
- vhodný pro přípravu polévek, omáček, sorbetů, jemné a chutné
zmrzliny
- seká, šlehá, emulguje, zpěňuje do nejjemnější konzistence
s teplotou - 20 °C
- výsledku je dosaženo ve velmi krátkém čase, možno ihned
servírovat
- příprava každého receptu vyžaduje pouze
3 jednoduché kroky
- na speciálních nožích lze zpracovat čerstvou zeleninu a
ovoce (nutno zakoupit coupe set, není součástí dodávky)
- nový inovativní systém uzamykání čepele GOLD PLUS zajišťuje
její bezpečné nasazení i při opakované pacotizaci, čepel se dá
snadno vyjmout a očistit
- program zpracování celé pacotizační nádoby naráz, po
porcích 1–10 porcí, nebo po specifických mikroporcích na
desetinné části
- zpracování surovin s podtlakem nebo bez podtlaku
- funkce indikace přeplnění nádoby a tím zachránění obsahu nádoby
před rozmražením
- počitadlo porcí
- rychlé a lehké čištění – automatický čistící
cyklus trvající 1 minutu
- zapojení do běžné zásuvky, není potřeba žádné zvláštní
instalace
Funkce automatického opakování:
- programovatelná funkce opakování umožňuje nastavení receptů na
pacotizování předem, a to i s použitím přetlaku vzduchu
- pacotizaci celé nádoby nebo jednotlivých porcí můžete automaticky
jednou nebo několikrát zopakovat
- porce není třeba mezi opakovaným pacotizováním zmrazovat
- automatická programovací funkce umožňuje až 10 opakování –
konzistence jsou jemnější a krémovější
Inovace:
- nové bezpečnostní funkce - detekce nože, kontrola
správného nasazení ochranného krytu, prevence proti pacotizaci
přeplněných nádob, průvodce čištěním nainstalovaný přímo
v zařízení
- JET MODE – je dosaženo účinného zvýšení rychlosti
pacotizace, čímž se zkrátí pracovní doba celé nádobky na 90 sekund ve
srovnání se standardními 4 minutami
- velký dotykový displej
- kreslené pokyny pro uživatele (pakotizace,
čistění)
- inteligentní funkce zabraňující nesprávnému použití
zařízení
- zpracování přetlakem – umožňuje zvětšení objemu
zpracovávaného produktu o cca. 20 – 30% více
- rozšířená funkce automatického opakování –
zvýšení počtu nepřetržitých pracovních cyklů až na 10
- vyrazně snížená hlučnost oproti předchozím
modelům
- vzdálená diagnostika prostřednictvím WI-FI
Výhody:
- univerzálnost – vhodné pro zpracování různých druhů potravin za
účelem přípravy aperetivů, předkrmů, hlavních jídel, dezertů,
digestivů aj.
- ekonomičnost – rychlost zpracování
- kalibrované porce
- minimální požadavky na přípravu jídel
- kompaktnost – díky svým rozměrům se zařízení vejde do každé
kuchyně, vyžaduje pro své umístění velmi malý pracovní prostor
- komplexnost – obsahuje veškeré příslušenství, které potřebujete
pro zahájení přípravy
- přenosnost – ideální pro stravování
- snadné čištění – po stisknutí tlačítka trvá jen 60 vteřin
Základní vybavení:
- 1 x pacotizační nůž Pacossier® stříbrný
- 1 x pacotizační nádobka ze syntetického materiálu Pacossier®
s víčkem
- 1 x držák pacotizační nádobky ze syntetického materiálu
- 1 x ochraný těsnící kryt komplet
Volitelné příslušenství:
- pacotizační nůž Pacossier® zlatý
- čistící tablety
- držák pacotizační nerezové nádobky
- sada na zpracování čerstvých potravin Coupe Set Pacojet 4
- nerezové nádobky
Diskuze je prázdná.
přidat příspěvek do diskuze