SOFTCOOKER WI-FOOD od italského výrobce
SIRMAN.
- softcooker je určen pro pozvolné vakuové vaření ve vodní
lázni při nízkých teplotách 60 - 95° C
- potraviny, zpracované tímto způsobem, neztrácejí svůj vzhled, chuť
ani barvu a zachovávají si šťavnatost a důležité živiny
- ideální do restauračních provozů vyšší kategorie především
k přípravě ryb, drůbeže, jatečního masa a zeleniny
- minimální váhový úbytek a bez rizika rozvaření a nasáknutí potravin
vodou, zachování aroma, nízké energetické náklady
- vysoká přesnost regulace teploty s tolerancí +/- 0,03°
C
- IP X3 bezpečnostní ochrana nerezové konstrukce
- maximální ponor zařízení 152 mm
- pracovní teplota 20 – 95 °C, oběhové čerpadlo zajišťuje
stejnoměrnou teplotu vody v celé nádobě
- ochrana vypne zařízení v případě nedostatku vody
- bezpečnostní čidlo zajišťuje vypnutí zařízení v případě
přehřátí nebo přetížení
- rukojeť z nerezové oceli umožňuje snadné přenášení
- tělo z anodizovaného hliníku, boční panely ABS
Funkce:
- díky propojení s bezplatnou aplikací pomocí wi-fi lze vařit obrovské
množství odzkoušených receptů, které lze ukládat a sdílet
- 5" dotykový displej s krytím IP67
- přesný ohřev vody v rozmezí 40 / 90° C
- schopen pracovat až s 80 l vody
- jednoduché přichycení
- možnost ovládání pomocí tabletu či chytrého telefonu
- analogový displej pro nastavení času a teploty
- elektronické ovládání
- pracovní teplota v rozsahu + 24 až + 99° C
- 10 přednastavitelných programů
- ukazatel minimální a maximální hladiny vody
- pojistka proti přehřátí a přepětí
- topný článek ze dvou opláštěných těles
Aplikace umožňuje:
- řídit Softcooker pro vaření Sous-vide přes Bluetooth jednoduchým a
rychlým způsobem
- spouštět více jednotek v téže kuchyni
- v případě potřeby začít cyklus vaření se 4 různými
teplotami
- vytvořit a uložit si své recepty pro pozdější použití
- sdílet a vidět recepty všech uživatelů registrovaných na www.softcooker.com
- mít k dispozici velké množství receptů pro přípravu masa,
ryb, zeleniny a ovoce vytvořených nejlepšími kuchaři
- sledovat a kontrolovat cyklus vaření
- zaznamenat HACCP různých cyklů vaření
Vakuové vaření (sous-vide cooking):
- vaření ve vákuu, je metoda vaření, která je určena k udržení
neporušenosti vařeného produktu delší dobu při relativně nízké
teplotě
- vaření ve vákuu při nízkých teplotách, které zajistí citlivá
elektronika s možností regulace teploty s odchylkou +/- 0,03 °C.
- se softcookerem je zajištěno jemné a šetrné vaření, uchování
důležitých živin, intenzivní chuti, šťavnatosti a aroma výsledného
produktu, jež je cílem každého profesionálního
kuchařského umění.
Zařízení není dodáváno s nádobou, nutno objednat
zvlášť.
Diskuze je prázdná.
přidat příspěvek do diskuze