SOFTCOOKER XP od italského výrobce
SIRMAN.
- softcooker je určen pro pozvolné vakuové vaření ve vodní
lázni při nízkých teplotách 60 - 95° C
- potraviny, zpracované tímto způsobem, neztrácejí svůj vzhled, chuť
ani barvu a zachovávají si šťavnatost a důležité živiny
- ideální do restauračních provozů vyšší kategorie především
k přípravě ryb, drůbeže, jatečního masa a zeleniny
- minimální váhový úbytek a bez rizika rozvaření a nasáknutí potravin
vodou, zachování aroma, nízké energetické náklady
- vysoká přesnost regulace teploty s tolerancí +/- 0,03°
C
- IP X3 bezpečnostní ochrana nerezové konstrukce
- může být použito v nádobách s max. hloubkou 16,5 cm
- pracovní teplota 20 – 95 °C, oběhové čerpadlo zajišťuje
stejnoměrnou teplotu vody v celé nádobě
- ochrana vypne zařízení v případě nedostatku vody
- bezpečnostní čidlo zajišťuje vypnutí zařízení v případě
přehřátí nebo přetížení
- rukojeť z nerezové oceli umožňuje snadné přenášení
- celokovová konstrukce
Funkce:
- displej pro nastavení času a teploty
- 25 uložitelných programů
- elektronické ovládání
- pracovní teplota v rozsahu + 24 až + 99° C
- ukazatel minimální a maximální hladiny vody
- pojistka proti přehřátí a přepětí
Vakuové vaření (sous-vide cooking):
- vaření ve vákuu, je metoda vaření, která je určena k udržení
neporušenosti vařeného produktu delší dobu při relativně nízké
teplotě
- vaření ve vákuu při nízkých teplotách, které zajistí citlivá
elektronika s možností regulace teploty s odchylkou +/- 0,03 °C.
- se softcookerem je zajištěno jemné a šetrné vaření, uchování
důležitých živin, intenzivní chuti, šťavnatosti a aroma výsledného
produktu, jež je cílem každého profesionálního
kuchařského umění.
Zařízení není dodáváno s nádobou, nutno objednat
zvlášť.
Diskuze je prázdná.
přidat příspěvek do diskuze